Posted on
Happy for my success

Tot ce mi se întâmplă în viață, mi se datorează mie. Acest lucru este foarte adevărat, pentru că în fiecare moment noi facem o alegere, care aduce un rezultat. Absolut tot ce mi se întâmplă este pentru că eu am ales un anumit lucru.

Acțiunile mele, comportamentul meu, aspectul meu, ținutele mele, felul în care vorbesc, felul în care zâmbesc pot să îmi aducă succesul sau eșecul în diferite domenii. Gândește-te dacă într-o zi, ai schimba un singur comportament dintr-un lanț întreg, câte lucruri se schimbă datorită unei alegeri diferite.

everything is on me

Se întâmplă de multe ori să ne îmbrăcăm frumos pentru o ședință, un eveniment, doar să atragem succesul, să generăm niște opinii favorabile nouă. Dacă alegem să îmbrăcăm ceva vechi și uzat, oare generăm aceleași opinii?

Se întâmplă să purtăm conversații pentru a afla informații ajutătoare. Asta este datorită felului în care vorbim.

Se întâmplă să zâmbim doar pentru a ne face plăcuți. Toți ne dorim să fim acceptați într-un grup, avem nevoie să aparținem undeva.

Smile for success

Toate aceste lucruri ne aduc succes sau ne ajută să fim mai aproape de ceea ce ne dorim. Noi alegem modul în care aplicăm toate tehnicile, care aduc sau nu rezultatul dorit.

De multe ori, punem pe seama altora tot ce ni se întâmplă. Mai ales pentru lucrurile mai puțin plăcute există întotdeauna un vinovat.

În momentele de glorie auzim că am fost ajutați de către cineva. Dacă nu era acolo o altă persoană, nu reușeam, datorită mamei, surorii, fratelui am ajuns într-un anumit punct al vieții sau chiar am avut noroc. Mi-au purtat noroc. Bullshit!

Nu vedem de fapt că tot ce facem, ni se datorează nouă; noi am muncit, noi am zâmbit, noi am tras de noi, am mers, am venit, nouă trebuie să ne mulțumim în primul rând. Toată slava și gloria îmi aparține mie însămi și nu altora!

Fiecare acțiune este o alegere persoanlă. Ar fi minunat dacă ne-am asuma responsabilitatea pentru acțiunile noastre, dar și să ne acordăm credit pentru toate reușitele. Ne-am simți mult mai bine, dacă ne-am mulțumi mai des, pentru toate lucrurile făcute bine.

Big kiss!

for my own glory