Posted on
Rhianna's Beauty

În ultimul timp se vorbește tot mai des de un stil de viață sănătos cu multe elemente din natură. Fie că vorbim despre mâncare sau de produsele pe care le folosim pe față și corp, frumusețea naturală a devenit o prioritate. Sănătate înseamnă și produse naturale, adică noul concept de clean beauty.

Body care

Cele mai râvnite produse lately sunt cele de la Beauty Counter. Poți obține un ten sănătos cu produse organice și 100% naturale. Toate produsele lor funcționează foarte eficient.

A devenit foarte important ceea ce punem pe față și pe corp, nu doar ceea ce mâncăm. Și compania Beauty Counter tratează acest lucru cu mare seriozitate. La fel și eu, am început să verific fiecare produs pe care îl cumpăr și astfel elimin tot ce conține toxine și alte substanțe periculoase.

Counter+

Beauty Counter are doar ingrediente naturale atent selecționate, sigure și eficiente. În gama Counter+ găsești produse de skincare, make-up, produse pentru păr, corp, chiar și produse pentru bărbați. Astfel poți să faci un pas în față și să elimini toate toxinele din rutina ta de beauty.

Masca de față cu cărbune

Am testat multe produse de-a lungul anilor și pot să spun că cele naturale sunt cele mai bune pentru orice tip de piele. Personal recomand masca de față cu cărbune și obligatoriu protecția solară. Ce este fun option la produsele naturale, că ele pot fi folosite de către toți membri familiei fără niciun risc.

Mirosurile pot fi uneori ușor înțepătoare, asta depinde de extractul de plante. Că tot am ajuns la plante, ceaiul de plante ajută foarte mult tenul obosit și lipsit de strălucire. Momentan eu beau ceai de mentă în fiecare seară.

Ceai de plante

Așadar, dacă te-ai gândit să faci un switch pe natural beauty, există o mulțime de produse minunate pe care să le descoperi și să le testezi. Dacă ai nevoie de orice fel de ajutor, nu ezita să mă contactezi! It’s friday beauty!

Have a fantastic weekend!