Posted on
Beautycounter this Friday

În fiecare lună sunt în căutare de lucruri noi, mai ales de produse de skincare și make-up. Vinerea asta am găsit un brand de cosmetice mai puțin cunoscut Beautycounter. Acest brand este unul foarte popular în State, având produse naturale de cea mai bună calitate.

Au și un site online, așa că sunt accesibile și pentru noi, cei din cealaltă parte a lumii. Chiar dacă produsele au un exterior funny, acest brand și-a propus o misiune foarte serioasă. Și anume să aducă doar ingrediente naturale în fiecare produs.

Counter +

Au încorporat peste 80% ingrediente organice, naturale și derivate din plante. Linia Countertime este ultra-hidratantă și este în ediție limitată. Counter + are produse regenerante și uleiuri magnifice. Masca cu cărbune și serul cu vitamina C sunt best sellers.

Masca cu cărbune Beautycounter
Ser cu Vitamina C Beautycounter

Eu caut întotdeauna produse noi și eficiente pentru protecție solară. Produsele lor cu protecție solară nu sunt doar sigure, ci și eficiente și mai ales hidratante. Fiecare produs în parte este explicat pe site.

Protectie solara Beautycounter

Pe lângă toate aceste minunății, Beautycounter are și produse de make-up. Rujurile au culori naturale și formule hidratante. Fondurile de ten sunt best sellers, cu o formulă ușoară.

Rujuri Beautycounter
Fonduri de ten Beautycounter

Anticearcănul, un alt best seller este unul ușor și creamy. Glossurile Beyond Gloss sunt next-level, îndulcite cu vanilie organică. Sweet and shine… Se găsesc și în varianta de set, cu trei glossuri într-o cutie fancy pentru un cadou delicios.

Anticearcăn Beautycounter
Set glossuri Beautycounter

Atât din dulcegării, ajunge deocamdată. Acestea sunt favorite finds ale momentului. Stop back next time for more favorite finds. 😉