Posted on
canapea George Home

Se poate ca acest brand să nu fie atât de cunoscut, pe cât este de chic, însă George Home vine cu multă inspirație. Firma este pe piață de doar câțiva ani, dar proprietarii au decis să iasă în forță cu tot ce au mai frumos și mai bun. Pe lângă magazinele de mobilă, au deschis și un design store, unde toate piesele George prind viață și îți dau o poftă de a redecora.

Accesorii George Home

În ultimii ani, piesele lor au luat amploare și au apărut și în ELLE DECOR. Au un stil destul de simplu, cu piese aparent vechi, dar și cu unele accesorii vintage, ceea ce este baza brand-ului George Home. Iar numele este luat chiar de la George Washington.

Masa lemn masiv George Home

Brand-ul include o mare varietate de mobilier, selectat cu cea mai mare atenție. Mai sus, vedem o masă de cafea din lemn masiv într-un stil simplu, dar remarcabil. Într-un mix eclectic de nou și vechi, găsim canapele și accesorii.

Perne George Home
Asternuturi George Home
oglinda George Home

De la perne, multe perne, la așternuturi, la oglinzi și multe altele, toate piesele pot fi personalizate după gustul clientului. Oferta este foarte largă, include chiar și piese pentru baie. Totul este nou, dar cu un look vintage.

Baie George Home

O selecție largă de accesorii pentru bucătărie, ar fi perfecte pentru petrecerile verii. Tot ce îți trece prin cap găsești aici. George Home este destinația perfectă pentru shopping, tentant, satisfăcător și vine cu multă inspirație.

Bucătărie George Home