Posted on
Hermes Gift Box

Fac ce fac și tot la cadouri mă opresc. Luna aceasta se justifică cu sărbătorile iubirii. Am găsit un cadou minunat atât pentru el, cât și pentru ea.

De-a lungul anilor, am testat poate sute de parfumuri pentru ambele sexe. Foarte multe nu se mai fabrică, which is disappointing. Parfumurile clasice de la Hermes mi-au plăcut întotdeauna.

Lemnoase, citrice, florale, piperate, sunt pentru toate gusturile și sunt ușoare. Săptămâna trecută am găsit prin casă un astfel de clasic, care mi-a dat ideea cadoului perfect pentru luna februarie. Chiar eu l-am făcut cadou, acum câțiva ani.

Hermes travel set

Este vorba despre setul de travel Hermes, care conține patru parfumuri de 15 ml. Parfumurile pot fi diferite sau aceeași aromă în fiecare sticluță. Așa poți încerca arome noi sau poți să îți duci cu tine oriunde parfumul preferat.

Acest set este un cadou perfect la un preț rezonabil. Este atât de apreciat, încât se găsește destul de greu. Iar prezentarea în cutia portocalie este adorabilă.

15 ml Hermes

Ca și brand de lux, Hermes a făcut o treabă inteligentă cu aceste seturi accesibile. Acesta este smart marketing. Așa că no worries, am găsit cadoul ideal pentru “îndrăgostiți”.