Posted on
Grey house

Majoritatea dintre noi iubim casele frumoase, curate și decorate cu gust. Când ai o casă ca în reviste, te simți tot timpul ca la hotel sau în vacanță. Așa că vă aduc aici câteva imagini dintr-o casă chic.

Această casă cu interior gri este foarte frumoasă și fermecătoare. Se află în State, astfel chiar putem spune că este din altă lume. Având în vedere că s-a cosntruit în secolul 19, încă este de vis.

Nu pot menționa proprietarul, însă casa este a unei familii prietenoase. Au avut foarte multe de schimbat până au ajuns la varianta actuală. Au păstrat tot ce a fost bun din casa veche, iar restul s-a modernizat.

Grey living room

La fel și casa originală a avut un interior închis, așa că proprietarii au păstrat tonuri asemănătoare. Renovarea a necesitat ceva timp, dar a meritat toată așteptarea. Fiind o culoare principală în toată casa, griul, parcă este într-un continuu flow.

Mulți ar spune că griul nu este o culoare prietenoasă, însă cu accesoriile potrivite casa devine cozy. Lumina este foarte importantă, iar în living dăinuie un aer calm, datorită lumânărilor. Iar pe timp de zi, camerele sunt luminate de soare.

Totul este simplu și modern. Accesoriile sunt casual, cu linii clare și fine, cu un vibe chic. Acestea sunt semnătura camerelor.

Grey bedroom

Tipic caselor vechi, camerele sunt destul de spațioase. Canapeaua este una foarte mare. Patul din dormitor a fost făcut la comandă, la cererea proprietarului. Și aici domină griul și albul, cu cărți, tablouri și obiecte personale.

Bedroom deco

Într-una din băi, raftul pentru prosoape este o decorațiune utilă și funny. Iar în cealaltă baie obiectele aranjate la perfecție sunt peste tot. Fiecare colț este umplut cu câte un obiect frumos.

Deco objects

Preferata mea este baia de oaspeți, cu o estetică curată și prietenoasă. Este bine luminată, iar griul se contopește perfect cu nuanțele naturale. Mobila simplă dă senzația de liniște și acasă.

Guest Bathroom

În această casă totul este stylish și comfortabil în acelasi timp. Felicitări proprietarilor, pentru că au creat un astfel de paradis în gri pentru familie și prieteni!