Posted on
American grey house

Griul este o culoare mult apreciată în ultimii ani. Se spune că exprimă șarm și caracter, eu văd mai mult o simplitate și o naturalețe, o cale de mijloc între alb și negru, între lumină și întuneric. Foare multe case s-au construit, bazte pe conceptul de caracter exprimat în nuanțe de gri.

Grey front house

Așadar, găsim o mulțime de proiecte imobiliare îmbrăcate în gri, onorând această culoare. Culoarea gri poate fi plictisitoare, însă multe firme au reușit să o aducă in style. Americanii merg pe linia fină între vechi și nou, europenii merg pe futurist iar românii merg pe modelul vecinului.

American style

Construcțiile americanilor sunt simple, cu autenticitate, fără simțul exagerat al proprietății (garduri de 2 m înălțime). Au un design local și păstrează iubirea pentru stilul lor, cu drive sau alee, coloane și uși cu geamuri. Terasele sunt spațioase, în aceleași nuanțe de gri, din lemn sau alte materiale naturale.

Grey terrace

Dacă ne uităm la interioare, multe tot gri, sunt aparent simple. The magic is in the mix, iar în acest living, vedem diferite texturi din diferite ere, aducând trecutul înapoi cu șarm. O masă făcută la comandă în loc de șemineu este o noutate, mixată cu candelabrul vintage și alte piese, care dau farmec încăperii.

Mixed grey interior

Piesele unice scot în evidență orice spațiu. Un exemplu ar fi tablourile sau orice fel de artă, care este unică. În acest fel griul nu mai este plictisitor și chiar devine misterios.

Grey bathroom

Băile sunt din ce în ce mai multe în nuanțe de gri. Unele dau în kitsch modern, din păcate. Altele sunt impecabile și mă refer la combinația materialelor. Print cu piatră, forme clare și voluminoase, lumina exact unde trebuie și produsele de lux Aesop sunt câștigătoare.

Grey and green

Am observat încă ceva, ca griul să arate și mai stylish, este nevoie de o plantă verde în interior sau mai multe în exterior. Dacă totul este îmbinat armonios, griul poate arăta luxos și cu bun gust. Autenticitatea arată mult mai bine chiar și la construcții decât orice copie a vecinului. Get inspired!