Posted on
Guerlain commercial

Paris, french,Versailles, parfum, croissant, charm, toate acestea sună minunat. Francezii excelează în foarte multe domenii, aș putea enumera o multitudine de brand-uri celebre și de top, dar o să încep cu Guerlain.

Fondat in 1828, tradiționala casa Guerlain are o istorie lungă în ceea ce privește parfumurile. Acest brand a devenit cunoscut datorită datorită inovațiilor extraordinare în materie de beauty. Cuprinde istorie, eleganță și grație, cu o parfumerie ridicată la rang de artă.

Guerlain Chamade Vintage

Pierre Francois Pascal Guerlain a creat un parfum pentru soția lui Napoleon al III-lea și astfel a devenit parfumierul casei regale. De aceea produsele lor au o aură regală, chiar și cele din zilele noastre.

Guerlain a creat peste 700 de parfumuri până astăzi, iar cel mai apreciat din toate timpurile este Shalimar. A fost primul parfum oriental pentru femei. Totul a început de aici și după această perioadă au urmat alte zeci de arome încântătoare.

Thierry Wasser, parfumierul casei din zilele noastre este inspirat de grădinile palatului Versailles.

L'Instant de Guerlain

În ceea ce privește produsele de beauty, tradiția întâlnește inovația, iar rezultatul constă în produsele de lux de pe piață. De la ambalaje la ingrediente, toate sunt alese cu grijă, pentru a crea un produs de top. Sticlele vintage de parfumuri sunt și azi considerate o adevărată artă.

Guerlain Bottles

Guerlain este despre măiestrie, dragoste și artă.

Art de Guerlain