Posted on
Bohemian living room

Stilul boem sau haute bohemian este unul mai mult decât frumos, dacă este pus în evidență corect. Piesele sunt poetice, cu un spirit libertin și confortabile. Fiecare parcă spune o poveste de mult trăită.

Aduc aici câteva piese și decorațiuni în stilul boem, care aparțin celor mai mari designeri, decoratori și talente din întreaga lume. Acoperind patru continente și o creativitate fără margini, această selecție este una captivantă și încăperile sunt timeless.

Decorațiunile vorbesc de la sine și spun multe despre proprietarii lor. Aceste camere sunt sufletul caselor. Elegantul living de mai sus se află în Paris și prezintă elemente din secolul 17. Geamurile mari sunt foarte importante atât pentru lumină cât și pentru a vedea puțin în interiorul casei.

Masa de make-up

Fără să mă gândesc, locul meu preferat este colțul cu masa de make-up veche, care se potrivește perfect cu tapetul negru actual. Este un loc magic, parcă îmi imaginez persoana din cameră din secolele de mult trecute.

Bohemian colors

Camera colorată este un loc unde orice fată ar dori să intre. Decorațiunea este nouă, dar cu stil vechi, cu șarm, relaxantă, ca un retreat.

Italian bohemian living room

Un alt living colorat vine din Italia. Această cameră are o colecție, care spune poveștile și dezvăluie amintirile proprietarilor. Niciun alt loc nu poate fi mai viu decât acesta.

Bohemian bar

O altă casă din Hudson River este acoperită cu multă artă. Chiar și barul este înconjurat de tablouri și accesorii vechi, nu e de mirare că acesta este tot timpul deschis.

Argentinian kitchen

O bucătărie din zona rurală a Argentinei, te face să intri într-o altă lume, într-una specială. Este în stilul autentic, dar boem al argentinienilor. Bucătăria este tradițională și colorată.

Toate aceste case aparțin unor oameni, care activează în domeniul creativ. Acestea dezvăluie multe talente și gusturi. Culorile și texturile se împletesc perfect și de aici rezultă un stil boem, sofisticat, un mix eclectic. Totul este romantic și original. De aici te poți inspira pentru propriul tău decor romantic, asta dacă acesta este stilul tău.