Posted on
Headspace-relaxează-ți mintea

Headspace a devenit deja destul de cunoscut printre cei care practică meditația și nu numai. Sunt sigură că ai auzit măcar o dată de Headspace, chiar dacă doar așa în trecere. Ce este Headspace? Acesta este o platformă de meditații și practici mindfulness.

Vrei să te relaxezi? Te ajută Headspace. Cei de la Headspace au dezvoltat și o aplicație, dar dacă vrei să vezi mai exact despre ce este vorba, înainte să îți descarci aplicația, găsești pe Netflix seria de meditații Headspace. Acolo găsești diferite meditații pentru diferite nevoi.

Știu că poate zici că nu îți iese meditația, însă cu ajutorul lor o să îți iasă, pentru că meditațiile sunt ghidate. Sau vrei doar să dormi bine? Relaxează-ți mintea cu Headspace. Cu aceste meditații ghidate poți să te liniștești, ele ajută la conectarea cu sinele, la somn, la eliminarea anxietății, la creșterea încrederii în sine și multe altele.

Personalizează-ți experiența potrivit stării sufletești și mentale cu programul special interactiv de la Headspace. Rezervă-ți douăzeci de minute cu tine, cu ajutorul Headspace și relaxează-ți mintea, ori de câte ori ai nevoie.