Posted on
Îți accepți feminitatea?

Ce înseamnă pentru tine feminitatea? O folosești? Te bucuri de ea? Cum o pui în valoare?

Toate aceste întrebări te ajută să te vezi mai bine și să îți construiești feminitatea. Privirea ta, cuvintele tale, corpul tău feminin exprimă prima dată feminitatea ta. După care seducția îți arată cât ești de feminină sau nu. Poți stârni dorința bărbaților sau mai bine te retragi într-un loc izolat?

Feminitatea îți dă o putere interioară, indiferent de ce vârstă ai. Poți să fii feminină la orice vârstă. Poți să ai putere de seducție la orice vârstă. Ideea este să-ți pui în valoare feminitatea și să știi clar ce înseamnă pentru tine să fi femeie.

Într-o societate în care statutul femeilor s-a schimbat atât de mult, ai atât de multe posibilități să îți etalezi feminitatea. Unele persoane au problema identității de gen și asta pentru că nu le este clară identitatea lor și ce înseamnă asta. Nu știu ce să facă cu ea, nu știu să fie flexibile, creative, cu multiple roluri. Dacă te regăsești în acest tipar, întreabă-te: ce fel de femeie mi-ar plăcea sa fiu acum?

Mai este și opusul, atunci când a fi feminină este egal cu a fi împotriva bărbaților. Aici se intră în concurență cu bărbații și vine din lupta pentru emanciparea socială a femeilor. Este o greșeală, femeile sunt foarte diferite de bărbați și această luptă nu își are rostul. Din păcate aceste atitudini și idei se transmit din familie.

Lipsa de feminitate poate să vină de acasă, atunci când acest concept nu există în familie, dar asta nu este o scuză. Chiar dacă nu ți s-a spus acasă că ești frumoasă, asta nu înseamnă că nu poți să îți manifești feminitatea. Poți să îți găsești propria cale spre feminitate, chiar dacă mama nu te-a învățat asta. Știu că nu este un răspuns care să te mulțumească și o să întrebi cum să faci asta.

Există multe tehnici și consiliere prin care să descoperi cine ești tu ca femeie. Cucerirea ta este libertatea ta. Nu este ușor și uneori ai putea crede că nu vei reuși să fi accea femeie seducătoare, dar te încurajez să îți accepți feminitatea și să te folosești de ea.