Posted on

Bine ai venit în spațiul meu privat! (virtual) Aici o să scriu despre toate ideile, care mă inundă în fiecare zi. Eu fac în așa fel încăt, să văd frumosul în toate lucrurile care mi se întamplă și în toate lucrurile care mă înconjoară (și chiar îmi iese).

M-am întors la Cluj-Napoca. Am studiat aici Comunicare și PR timp de 3 ani, după care am plecat. După câțiva ani constat, că am făcut cea mai bună alegere, pe care puteam să o fac vreodată. Orașul acesta este ca o poveste, care are o acțiune continuă. Cine îmi spune că se plictisește la Cluj, acel om nu știe nimic, nici despre el, nici despre orașul în care se află. În opinia mea, daca nu simți o conexiune cu locul unde te afli, mai bine fă-ți bagajele și pleacă. Și așa suntem destui…dar pe de altă parte e loc pentru toată lumea.

Povestea asta în continuă mișcare mă fascinează, uneori chiar mă amețește, dar trebuie să țin pasul. Oricât de obosită să fiu, nu vreau să stau deoparte și să nu fac parte din ea. Parte din o parte minunată. 🙂 În Cluj, ai posibilitatea să faci absolut orice. Aici este locul perfect să iți urmezi visul, oricare ar fi acesta. Like the american dream. Și chiar nu glumesc, toate domeniile care îmi vin în minte sunt într-o continuă ascensiune. Medicina, marketingul, IT, PR, comunicare, entertainment, arta (orașul în sine este o artă, la fel și oamenii lui), frumusețe, imobiliare și multe altele. Întotdeauna mi-am dorit să locuiesc într-un oraș efervescent și acesta este cel mai efervescent din România. Poate mulți o sa imi spuneți că Bucureștiul este pe primul loc, însă eu nu o să fiu de acord cu această afirmație. :)) Într-adevăr și Bucureștiul este un oraș într-o continuă dezvoltare cu plusurile lui minunate, cu oameni frumoși, cu locuri deosebite, îmi place să îl vizitez des, însă Clujul este mai aproape de sufletul meu. Dar să ne întoarcem la locurile noastre… cu străzi aranjate, străduțe misterioase, care te cheamă să pășești tot mai departe pe ele, trezindu-ți parcă un semtiment de curiozitate. După fiecare colț parcă descoperi o altă lume, o altă eră, o continuă poveste schimbătoare. Cafenele cochete, boutiq-uri drăguțe, restaurante pe alese. Nu are cum să nu iți placă… mai ales în ultimii ani, orașul a devenit mai frumos, mai fancy, mai îngrijit. Piața Unirii este un loc superb, mai ales iarna când totul se transformă în magie, odată cu venirea sărbătorilor. Îmi place că oamenii ăștia chiar pun accent pe frumusețe. Nu îmi place vântul, în schimb. Tot timpul suflă vântul și nu prea pot să port pălărie. :)) Iar în ceea ce privește moda, străzile sunt veritabile catwalk-uri. La fiecare pas vezi ținute care mai de care… mai originale, cu bun-gust, îndrăznețe, fancy, hippie, rock n’ roll, minimaliste… și lista poate continua. Câtă creativitate. Dacă nu știi cu ce să te îmbraci, scoate puțin capul pe fereastră și inspiră-te. Da, este un oraș populat. Se construiește masiv, în același timp se și vinde masiv. În domeniul imobiliarelor și nu numai, Clujul este un oraș foarte scump, însă chiar dacă e scump face toți banii. :)) Lumea e chiar nebună să plătească peste 2000 de euro pe mp pentru un apartament, sau poate e chiar bogată. Încă nu am reușit să vizitez chiar tot ce îmi doresc în acest oraș, însă o să o fac cu siguranță. Dacă toate astea sună a reclamă, da voi face reclamă acestui oraș oricând, pentru că este orașul meu preferat.

Dacă mă întrebi unde mă văd peste 5 ani? Răspunsul îl ai deja.

Kisses!