Posted on
Le Prince Jardinier Logo

Francezii și locurile lor au un aer aparte. Sunt eleganți, rafinați, educați, plini de respect, lovely.

Au locuri, castele, obiecte de artă, parfumuri, brânzeturi (și lista poate continua) care sunt foarte apreciate, însă unele mai puțin cunoscute de către lume. (adică muritorii de rând)

Îmi plac lucrurile neobișnuite și mai ales oamenii neobișnuiți.

Un tip interesant și neobișnuit este și Prince Louis Albert de Broglie. Acest distins prinț, fost bancher, a cumpărat împreună cu fratele lui, un castel, Chateau de la Bourdaisiere.

Prince Louis Albert de Broglie

S-a îndrăgostit de grădinărit și a lansat o colecție de accesorii pentru grădinărit, mai târziu mobilier pentru grădină, lumânări și… Surpriză!! Un parfum.

Aici am vrut să ajung de fapt, la un parfum făcut de un prinț și la povestea lui. Așa este când ești prinț, nu ai ce face cu banii și cu timpul liber, îți lansezi colecții și un parfum.

Disclosure: This article may contain affiliate links. When you click these links, I may get a small commission. It won’t cost you anything, but it helps me to run this site. I only promote products and services that I think are great.

Dar nu orice parfum, ci unul exclusivist, având numele Le Prince Jardinier.

Le Prince Jardinier Parfum

L’eau de Prince Jardinier este o apă de toaletă unisex. Să nu se supere soția, că și ea a contribuit la crearea parfumului.

Acest prinț și-a pus aromele grădinii sale într-o sticluță.

Rose by Prince Jardinier

Parfumul este lemnos, aromatic. Te surprinde cu diferite note, la început simți mirosul fresh de citrice și note verzi.

Exact aerul fresh dintr-o grădină verde, după o ploaie caldă de dimineață.

Chiar miroase a verde! (asta dacă puteți să vă imaginați cum miros culorile)

Le Prince Jardinier Garden

Pătrunzând mai în interiorul grădinii, simți ceva mai puternic, un miros de pin balsamic. Aici se vede mâna unui grădinar serios și pasionat. Iar dacă tot ajungem la grădinar, de ce să nu ne trezească simțurile și mirosul de pielărie? Un fotoliu de piele, o bancă cu tapițerie de piele sau chiar pielea grădinarului.

Posibilitățile sunt infinite, parfumuri să fie…

L'eau de Le Prince Jardinier
Source: All Pinterest