Posted on
Drummonds

Săptămâna aceasta am descoperit ceva super cool. Dacă vrei să faci schimbări la tine în baie (sau și la alții) acum ai ocazia să îți pui ceva wow. Într-o seară căutând, am găsit aceste chiuvete și alte accesorii pentru baie.

Chiuveta Drummonds

Acestă companie există de peste 35 de ani. De-a lungul timpului a cucerit cei mai renumiți arhitecți și decoratori. Acesta se numește Drummonds și este originară din Marea Britanie.

Baie Drummonds

Misiunea lor este de a aduce altceva, ceva clasic, elegant, luxury și inedit. Toate obiectele lor au o calitate superioară nemaiîntâlnită. Cum se poate să fie altfel o companie de lux britanică?

Chiuvete Drummonds

Filosofia lor este că, în viață este esențial să privești în urmă pentru a merge înainte. Cu rădăcini adânci în istorie, design-ul lor este un omagiu adus timpului. Cu tehnici manuale ei fac produse de o calitate și integritate incontestabile.

Drummonds

Au propriile fabrici, unde produc obiecte frumoase după propriile lor specificații luxoase. Poți vedea arta din produsele lor, iar aici ei sunt experți. De la tehnici tradtiționale de prelucrare a pietrei, fierului, metalelor, la finisajele manuale, fiecare produs este lucrat manual.

Drummonds

Obiectele sunt chic, cu forme moderne și cu funcționalitate. Aruncă o privire pe site-ul lor și poți vedea multe alte produse și decoruri alcătuite de designeri și arhitecți. Toate colecțiile Drummonds le găsești online.

Baie Drummonds

Let’s Drummonds! Enjoy!