Posted on
Meshki black body

Am observat că se poartă lenjeria la vedere. Nimic mai sexy!

Este un trend pe care nu toată lumea îl digeră și asta pentru că nu toată lumea îl înțelege. Mă refer la oamenii mai conservatori, care orice este puțin mai ieșit din comun, ei o să critice cu siguranță.

Dacă se vede o fustă sau o rochie, în stilul unei cămăși de noapte de sub pulover sau de sub trench, nu înseamnă că nu ai avut chef să te îmbraci. Dar cu siguranță, asta o să se spună despre tine.

Dacă se vede un sutien de dantelă (nu transparent) de sub sacou, nu înseamnă că vrei să atragi atenția cu goliciune. Dar cu singuranță, o să atragi un număr mare de priviri, de mai multe feluri.

Lingerie dress

Lenjeria la vedere este un trend elegant, sofisticat, însă linia este foarte fină între eleganță și vulgaritate. Și asta depinde numai și numai de tine, cea care porți ținuta.

Lingerie-like skirt

Poți foarte ușor să aluneci în partea cealaltă expunând prea mult din decolteu, de aceea sutienul e musai să acopere bine sânul. Și chiar am experimentat asta pe propria piele, mai de mult. Problema asta am întâlnit-o de nenumărate ori în jurul meu, la diferite evenimente destul de recent. Gagici știți voi care sunteți! Eu nu vă cert, îmi doresc să creșteți și să nu mai ajungeți în situații penibile.

Evening lingerie dress

O ținută cu lenjerie, arată bine în imaginația ta, iar când o îmbraci poate fi un dezastru dacă sutienul este prea mic sau sacoul este prea scurt. Prin urmare, mărimea este foarte importantă!

Under suit lingerie

Depinde foarte mult și de tipul evenimentului sau de locul unde poți lenjeria la vedere. La club sau la festival aria devine mult mai permisivă și un body de dantelă arată super-mișto pe ringul de dans. Era doar o idee…

Big kiss!