Posted on
Designer Lisa Perry and her clothes

Fiind pasionată de tot ce înseamnă fashion, design și everything beautiful, citesc mereu despre noutăți și personalități importante din industrie. Îmi plac oamenii diferiți, oamenii care fac altceva, care au acel ceva aparte. Lisa Perry este un astfel de personaj aparte, designer de fashion și interior cu ani grei de design în spate și cu un lifestyle distins.

Era clar că acest fashion designer îmi atrage atenția, pentru că nu este un personaj despre care auzi în fiecare zi. Nu apare la știri pe timp de fashion weeks, nu o cunoaște toată lumea, iar asta o face să fie exclusivă. Are și o altfel de poveste.

Brand-ul ei are o vechime de zeci de ani, iar Lisa are un ochi foarte bine antrenat în fashion. Design-ul ei nu este extravagant, hainele sunt moderne, elegante și perfecte pentru zilele noastre. La fel și decorațiunile interioare alcătuite de ea.

Lisa Perry's Florida bedroom

Casa Lisei din Florida este spectaculoasă. Cu obiecte iconice în stilul anilor 60, inspirația venind, evident, tot de la haine. Culorile puternice de citrice, dau un aer fresh spațiului.

La fel sunt și hainele ei, fresh, actuale, vibrante și tinerești. Cumva toate obiectele sunt atemporale. Atât decorațiunile, cât și hainele o să fie de actualitate și peste ani buni.

În casa ei, decorațiunile oarecum clasice sunt îndulcite de culori puternice și îndrăznețe, care schimbă cu totul atmosfera. Brand-ul Lisa Perry arată dragostea ei pentru culori, grafisme și o estetică artistică consistentă de-a lungul timpului. Stilul este unul minimalist cu linii clare și fine.

Lisa Perry's Florida Bathroom

Luminozitatea spațiilor este foarte importantă, Lisa având peste tot geamuri foarte mari. Lumina conferă un aer fresh, curat și pur în orice spațiu. Toate liniile și obiectele se văd mult mai clar în lumina naturală.

Lisa Perry are și un site, unde se găsesc toate colecțiile ei, atât cele de fashion, cât și cele de decorațiuni și o carte despre tot ce înseamnă munca ei. Un procent din vânzări se duce spre The Museum at the Fashion Institute of Technology, unde Lisa a studiat textilele, teoria culorilor, fashion și artă. Iată un om, care dă mai departe din ceea ce are.

Lisa Perry's Book

Felicitări Lisei pentru toată această creativitate!