Posted on

Sărbătoarea Sfântului Nicolae se apropie repede și trebuie să sărbătorim adecvat. Cu cadouri mici, drăguțe, nimic pompos, doar o mică atenție. În culorile Moșului alb și roșu.

Am selectat câteva lucrui mici dar semnificative, care îmi plac mie, dar sunt sigură că pe majoritatea fetelor v-am nimerit. Aș începe cu ceva simplu, o sticlă de vin roșu, sec sau demisec. (nici nu pot să mă gândesc câte sticle de vin roșu am primit cadou, de-a lungul anilor)

Crema Clarins

Un alt cadou micuț poate fi o cremă, ca cea de la Clarins. Sau o pudră de la Guerlain. Nu doar că are un ambalaj frumos, dar este și o pudră cu o formulă foarte bună.

Pudra Guerlain

Fiecare fată are nevoie de un ruj roșu, cremos, iar alegerea perfectă este un Chanel. Da, știu, cam scump, dar Moșu’ vine doar o dată pe an!

Ruj Chanel Allure

Lumânările sunt obiectele nelipsite din casa mea, iar cele parfumate sunt un must have. Oricine are nevoie de lumânări parfumate, așa că ele sunt un cadou perfect pentru orice vârstă. O alternativă sunt și obiectele de decor alese cu grijă. Cu cât mai ciudate, cu atât mai bine. Asta pentru mine, cel puțin. (scriu și eu așa, că poate vede Moșu’)

Lumănări si decorațiuni
Hands Deco

Astea fiind zise, eu îmi pun un pahar de vin și îl aștept pe Moș Nicolae. Cheers to you all Little Santas!