Posted on
Luptătoarea din tine

Noi femeile avem foarte multe tipologii ascunse în noi. Luptătoarea din tine nu e în mod necesar o generatoare de conflicte. Aici mă refer la o femeie cu totul altfel, mă refer la altceva. Este aceea femeie curajoasă, care merge înainte orice ar fi.

Și nu se lasă învinsă! Dar ce se întâmplă atunci când acest mers înainte e prea mult? Poate că această luptătoare, în timp a fost umilită, a auzit de multe ori că nu e bună de nimic, că nu își merită privilegiile vieții sau că doar prin căsătoria cu un bărbat va reuși să aibă o viață acceptabilă. Toate peste toate, poate că în timp cel mai mult a resimțit lipsa de iubire.

Această lipsă poate veni de la membrii familiei, aceștia fiind reci, manipulativi, au zero susținere emoțională. Atunci această femeie se închide în ea, devine o introverită. Prea multă nepăsare aduce distanță. Și aș putea enumera multe altele.

Recunoști acest scenariu? Câte din aceste detalii ți se potrivesc? Care este prețul plătit pentru tot? Acea parte din tine a devenit o luptătoare, care dorește să demonstreze că poate, zi de zi, ceas de ceas, minut de minut.

Are un succes fenomenal în carieră, îi ies toate planurile, este mereu focusată. Dar ce se află sub această armură lipită bine de trup? Nici ea nu știe, pentru că nu privește în interior, nu își exprimă fragilitatea, nu se vulnerabilizează, nu este autentică cu ea. Aceste lucruri se pot schimba pas cu pas.

Luptătoarea are nevoie de pauză. Dacă te uiți dincolo de armură, vei găsi o feminitate blândă, caldă, fără judecăți și fără competiție, fără voci critice. Fiecare luptătoare asta caută de fapt, doar că nu în locul potrivit. Luptătoarea caută, de fapt, iubire și validare, doar că nu o să găsească în job, afaceri și alte lucruri materiale.

Toate acestea le vei găsi doar intrând într-un proces cu tine, un proces care nu este tocmai ușor. Însă acest proces este necesar. Dacă și luptătoarea din tine vrea mai mult, te aștept la o sesiune gratuită de coaching Wingwave, unde poți să descoperi toate lucrurile de care ai nevoie. Contactează-mă la adresa de mail izabella.cete@gmail.com sau pe pagina mea de Facebook: Izabella Cete.