Posted on
Men style

Dacă tot suntem în perioada cadourilor, mi se pare de bun-simț să vorbim și despre cadourile pentru bărbați. Să nu uităm de ei, pentru că și ei merită tot ce este mai bun și mai mult și ei așteaptă să fie surprinși de un mic cadou sub brad.

După ce am început să caut și să mă uit la cadouri pentru bărbați, am descoperit că, de fapt există o mulțime de lucruri frumoase pentru ei. Trebuie doar să căutăm cu atenție și o să găsim obiecte special pentru bărbați, pe care oricine și le-ar dori. Să lăsăm deoparte cadourile clasice și să mergem puțin spre zona de unusual, de neobișnuit, ce nu găsim în orice magazin.

Beard accesoires

Pămătuful pentru bărbierit este un accesoriu pe care bărbații îl folosesc foarte des. Este chiar o necesitate. Un pămătuf handemade, este un cadou bine-venit oricând.

Beard accesoires in white

Fie că ești bărbat sau femeie, niciodată nu poți să ai prea mulți pantofi. Și bărbații iubesc încălțările, indiferent de că sunt eleganți, calsici, fancy, sport. Fiecare bărbat are un stil de pantof preferat.

New Balance for men

Produsele de grooming sunt tot mai căutate în ultimul timp. Putem alege ceva mai rar, limited edition, ceva specific bărbătesc, precum un whiskey after shave sau racer shave cream. Sunt de preferat produsele naturale, fără uleiuri parfumate sau aditivi.

Grooming set for men

Geaca de piele este nelipsită din orice garderobă. Este o piesă bold, care a supraviețuit în timp. Fiecare bărbat are o geacă de piele în stilul rebel sau clasic. Totuși este un cadou potrivit în orice anotimp.

leather jacket for men

Bărbații adoră whiskey. Dacă găsești unul bun și vechi, te va adora și pe tine. Un single malt făcut după metode traditionale, cu un aspect vintage, îl va da pe spate…ca tu să te poți urca pe el. Mi-au plăcut aceste sticle artistice, un functional art.

Single Malt Whiskey

După toate aceste cadouri, ve vedea cum the man magic is coming up. 😉