Posted on
Designer Madeline Weinrib

Azi scriu despre un designer, care se diferențiează prin unicitate și stil contemporan. Madeline Weinrib este designer de textile și covoare sau mai bine spus designer de artă. De la pictură, a făcut un pas și în 1997 a scos prima colecție de covoare.

Este o altă nișă și o piață mai puțin căutată, însă ea a reușit să se remarce printr-o estetică frumoasă și definită. Madeline călătorește prin toată lumea, pentru a aduce modele autentice brandului. De accea a și ales motto-ul “World of Influence”.

Madeline Weinrib textiles

Madeline colaborează cu artiști și artizani din întreaga lume. Fiecare artist are felul lui unic de a face lucrurile. Astfel, designerul prin produse poate arăta clienților, lumea și tot ce are mai frumos.

Textilele se găsesc pe foarte multă mobilă vintage tapițată, scaune, fotolii și multe alte piese. Covoarele ei sunt imprimate, un mix între est și vest, între vechi și nou, toate făcute manual. Madeline a adunat de pe întreg globul, diferite produse și obiecte de lifestyle, precum vase, bijuterii, ceaiuri și multe alte comori.

Madeline Weinrib Rug and Textiles

Madeline a adus cel mai bun ulei de argan organic, presat la rece, pe care și-a pus eticheta. Asta înseamnă să faci un business din absolut orice îți iese în cale. Iar uleiul ei de argan este un produs foarte căutat în vest.

Madeline Weinrib Argan oil

Bineînțeles că nu putea lipsi și o colecție imensă de perne, cu toate modelele textilelor, atât cele vechi, cât și cele noi. Madeline Weinrib ne arată cum lumi și culturi atât de diferite, se potrivesc perfect într-un mix frumos. O selecție frumoasă de produse și colaborări se găsește online.

Perne Madeline Weinrib

Aici se vede toată creativitatea designerului și a celorlalți artiști, pusă la un loc. Enjoy!