Posted on
magia coaching-ului

Coaching-ul este un concept destul de puțin cunoscut la noi în țară. Pe cât de complicat sună, pe atât este de simplu și eficient. Nu este psihiatrie, nici psihoterapie, nici psihanaliză, nici vindecare de nebuni și nici vrăjitorie.

Este o metodă simplă și eficientă de a ajunge la o rezolvare a oricărei situații în viață. Am ales să fac coaching în urmă cu un an, după mulți ani de cursuri, practică și lucrul cu mine. Vreau să clarific un lucru, eu nu repar oamenii.

Ei se repară singuri, asta dacă au voință. Fiecare persoană este liberă să aleagă ce dorește pentru viața lui. Omul este propriul lui creator.

Aici, o să îmi zici că Dumnezeu este Creatorul. Însă, El îți dă tot ce ai nevoie, de tine depinde cum utilizezi tot ce ai. La sesiunile de coaching nu vin oameni nebuni, vine orice persoană care dorește o schimbare în viață și un sprijin.

Aici este un loc cald, propice confesiunilor, un loc confortabil, atât fizic cât și mental. Nimeni nu este judecat! Coaching-ul deschide minți, inimi, noi căi și orice are nevoie clientul.

Dacă dorești sa vezi magia coaching-ului, te aștept la o sesiune de coaching individuală, unu-la-unu. Programează-te la o sesiune gratuită la tel. 0744878007 sau contactează-ma pe e-mail: izabella.cete@gmail.com

Te aștept cu drag!