Posted on
Magia Sarbatorilor

Chiar dacă a trecut Crăciunul, am ales să scriu câteva cuvinte despre această perioadă. Magia Sărbătorilor încă nu a trecut, cel puțin pentru mine. Bradul și decorațiunile încă sunt în casă și mă bucur de acestea în fiecare zi.

Această perioadă a sărbătorilor de iarnă are o mare încărcătură emoțională. Da este adevărat, Crăciunul este magic pentru că ne întâlnim cu cei dragi, dar și pentru că în această perioadă ne revin multe amintiri legate de copilărie. Amintiri cu persoane care poate nu mai sunt printre noi, ceea ce ne trezesc multe emoții de nostalgie și dor.

Cu toate astea, important este să ne bucurăm de cei care sunt lângă noi. Anul acesta mi-am vizitat câțiva prieteni dragi. Am fost la părinții mei, am sărbătorit-o pe mama mea, care este născută în 26 Decembrie.

M-am văzut cu alți membrii ai familiei cu care nu m-am văzut de mult timp. Am fost la Tărgul de Crăciun chiar în 25 Decembrie și m-am bucurat ca un copil de fiecare luminiță și decorațiune din oraș. M-am bucurat de fiecare moment alături de toți cei cu care am petrecut sărbătorile.

Acasă am avut momente frumoase, cu liniște și cu multă emoție. Ne-am bucurat amândoi de tot ce am realizat în anul care a trecut și nu numai. Ne-am mulțumit reciproc pentru sprijin, pentru cadouri și am ciocnit un pahar în cinstea noastră.

Am realizat că avem o viață plină de lucruri minunate, pe care ni le-am construit pas cu pas. Sunt recunoascătoare pentru tot ce mi se întâmplă. Vreau să îți mulțumesc și ție că ai fost alături de mine până acum!

Magie

Îți mulțumesc pentru fiecare click, mesaj și like! Îți doresc un 2022 exact așa cum vrei să fie! Cheers!