Posted on
1 mai

Azi, de 1 Mai, blog-ul meu împlinește un an. A trecut un an, de când cu emoție am apăsat prima dată pe butonul Post. Acest blog este un proiect personal, pe care l-am gândit și regândit cu mulți ani înainte de publicare.

Acum un an însă, mi-am făcut curaj și i-am dat drumul. Am continuat să scriu și să fac totul din pasiune pentru scris și pentru lucrurile frumoase. În acest an, am abordat diferite subiecte în funcție de stare, trăiri sau întâmplările din jur.

Sper ca toate aceste idei și informații să fi ajuns exact acolo unde este nevoie de ele. O să vină mult mai multe subiecte, idei, pentru că o să continui să scriu. Uitându-mă înapoi, parcă a fost ieri, dar totuși s-a scurs deja un an și s-au adunat peste o sută de articole.

În următorul an, îmi propun să aduc subiecte mai puțin discutate și mai puțin confortabile. Pentru că, cum altfel să creștem, dacă nu ieșind din zona de confort? Lumea are nevoie ca toți să spunem lucrurilor pe nume, nu să tăcem pur și simplu.

Oamenii au nevoie să se deschidă, să se exprime, să împărtășească experiențe, trăiri și emoții. Trăim într-o societate care nu încurajează explorarea lumii interioare, însă eu o fac și aici pe blog și în viața de zi cu zi. O să scriu despre tot ce îmi trece prin cap și despre subiecte de care poate nu prea s-a scris.

Lifestyle-ul nu înseamnă doar exteriorul, ci înseamnă și interiorul omului. Pentru că vrei, nu vrei, interiorul dictează totul. În anul următor îmi doresc să pătrund mai aproape de tine, să dau la o parte mai multe filtre, să scriu mai mult și mai bine.

Știi care este dușmanul binelui? Mai bine. Însă dacă nu îți dorești mai mult și mai bine, nu ai cum să crești și să evoluezi. Așa că, îmi doresc ca acest proiect să sa transforme în fiecare zi în MAI bine.

Vreau să vă mulțumesc aici tuturor celor care ați citit și ați fost alături de mine. Vă doresc un MAI bine!