Posted on
make-up festiv

Perioada sărbătorilor aduce bucurie, magie și strălucire. Îmi plac lucrurile shiny, fie că sunt pe brad, ca decorațiuni, pe haine sau în make-up. În acest an am descoperit un altfel de make-up de sărbători și anume un make-up festiv.

Am primit un early Christmas gift de la Avon, exact la timp să pot să experimentez noi look-uri de sărbători. Din noua colecție de produse de make-up am primit o paletă de farduri de pleoape nunața Queen Bee și un creion Glimmerstick, nuanța Golden Crown. Perfect pentru perioada aceasta shiny.

Paleta de farduri de pleoape are texturi diferite. De la mat la sclipicios și glitter, le găsești pe toate în cele nouă nunațe. De sărbători când sunt atâtea petreceri, chiar ai nevoie de o paletă care să conțină toate acele nuanțe pe care ți le-ai dori pentru un machiaj de petrecere.

Paleta Queen Bee

Insă nu doar nuanțele sunt importante, ci și texturile. Întotdeauna ai nevie de o bază mată care să fixeze restul culorilor. La fel și sclipiciul este un must deasupra celorlalte culori, pentru un efect festiv.

În timp ce pentru zi vei folosi mai ales culori mate și satinate, pentru seară e ideal să optezi pentru texturi metalizate, foarte expresive, sau chiar pentru sclipici fin. În paleta Queen Bee vei găsi tot ce ai nevoie. Cu puțină imaginație poți construi multe stiluri de make-up.

Iar creionul Glimmerstick completează perfect toate nuanțele. Eu l-am folosit atât pe ploapa superioară, cât și pe ploapa inferioară, pe rând și nu deodată. Ne place sclipiciul, dar nu și kitsch-ul.

produse Avon

Acestea fiind spuse, dacă nu ai încercat încă aceste nuanțe, te provoc să o faci. Un make-up festiv este bine-venit pe tot parcursul anului, nu doar de sărbătorile de iarnă. Tot timpul avem ceva de sărbătorit, nu-i așa?

#buzzfestivemakeupbyavon #buzzavon