Posted on
Artist Mathilde Nivet

Ea nu este designer, așa cum ai crede. Este o artistă, care face minuni din hârtie. Arta hârtiei este specialitatea ei.

Arta hartiei

Vedem de multe ori, mai ales în perioada sărbătorilor, în vitrinele brand-urilor internaționale diferite set-up-uri. Pe aceste forme frumoase stau produsele prezentate, precum bijuterii sau cosmetice. Mathilde Nivet este artista din spatele vitrinelor și a formelor frumoase de hârtie.

Set-up Van Cleef & Arpels

Artista locuiește la Paris, așa se explică toate display-urile frumoase din vitrine, editoriale, reviste, reclame la case precum, Hermes, Vuitton, Guerlain, Bulgari și multe alte brand-uri franceze. Preferatul meu este set-up-ul de la Van Cleef & Arpels, pentru parfumul Santal Blanc. Hârtia imită perfect petalele albe.

Lancome display

Un alt display superb, elegant și feminin este cel pentru Lancome. Este creat atât de real, încât se disting greu produsele reale de cele de hârtie. Totul este colorat, vesel și delicios.

Jimmy Choo set-up

La Jimmy Choo, florile sunt tridimensionale. Este ca o grădină de hârtie. Toate sunt incredibil de frumos lucrate și aranjate.

Acum când vedem o reclamă sau o vitrină, știm cine a creat această artă. Mathilde Nivet este extrem de talentată și se dedică întru totul artei frumosului. Amazing!