Posted on
Pachet Barnangen

Săptămâna trecută am primit un pachet delicios de la Barnangen, prin Buzzstore. Spun delicios, pentru că sunt niște produse extrem de bune, cu un miros irezistibil. Pachetul conține o cremă pentru duș, o loțiune de corp și un balsam pentru corp.

Am un feeling că aceste produse o să se numere printre preferatele mele, dacă le încerci o să mă înțelegi de ce. Crema de duș Oil Intense, conține ulei de trandafir sălbatic și 7% cremă protectoare Cold Cream. Astfel hidratează extrem de bine.

Barnangen Shower Cream

Loțiunea de corp Oil Intense este fină și se absoarbe foarte repede în piele. Nu trebuie să aștepți deloc înainte să te îmbraci. Iar balsamul de corp Oil Intense este și mai hidratant.

Acestea sunt produsele care prin finețea și prin mirosul lor, fac timpul să încetinească, îngrijirea coprului devenind un adevărat ritual. Sunt produsele perfecte pentru un ritual de îngrijire complet de weekend, de o după-amiază sau de o zi de luni. De fapt, sunt perfecte pentru fiecare zi.

Barnangen Body Lotion

Momentan ador mirosurile florale, astfel că produsele Barnangen au venit către mine la momentul potrivit. Este minunat să ai tot timpul produse de calitate în baia ta. Sunt obsedată de crema de duș, din câte am testat, este într-adevăr cel mai bun produs pe care îl poți găsi.

Ca să vezi și tu despre ce este vorba, îți ofer un cod de reducere de 20% la toate produsele Barnangen, pe eMAG.ro. Acesta este valabil până în data de 10 septembrie 2021. Răsfață-te!

Barnangen Body Care

Aceste produse îți fac ziua mai frumoasă. Dacă fiecare luni ar fi la fel. 🙂

Hope you’re all having a lovely week!