Posted on
Dressing rooms

Toată lumea are nevoie de un dressing room, adică întreaga familie. Eu ador aceste camere, unde poți să îți aduni toate minunățiile. De la haine, îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii și multe alte lucuri de depozitat.

Dressing room

Îmi plac cele non-tradiționale, adică fără multe uși și cu lucrurile la vedere. Culorile deschise sunt mai potrivite pentru dressing, acesta oricum o să fie încărcat cu multe culori ale hainelor. Astfel, culorile neutre ale mobilei o să echilibreze aspectul dressing-ului.

Cream dressing

Ca să fie practic, este nevoie de multe sertare, multe rafturi, multe lumini și oglinzi. Am găsit câteva modele și le împărtășesc aici pentru mai multă inspirație. Acest spațiu trebuie să fie primitor, călduros și organizat.

White dressing

Fără dubii că femeile petrec aici mult timp, iar spațiul trebuie să fie confortabil. Aceasta este o camera care conferă liniște, unde poți petrece un moment doar tu cu tine, așa că detaliile sunt importante. Dressing-urile sunt mai mult pentru femei, de aici și design-ul mai feminin în general, însă se poate face și unul masculin.

Feminine dressing

Dacă dressing-ul este umplut și cu o garderobă stylish, jos pălăria! Aceste spații pot fi foarte sofisticate, indiferent de mărimea lor sau de conținut. Prin obiectele persoanle fiecare dressing room are propria personalitate.

Small dressing