Posted on
NEST Collection

O forță creativă și multi-talentată, Laura Slatkin și-a început cariera acum mulți ani în design interior. În ultimii ani a colaborat cu nume mari din industrie, având clienți numeroase celebrități. Pe lângă acestă muncă, Laura a creat colecții proprii de obiecte pentru interior, a publicat o carte iar cel mai nou business al ei este colecția de parfumuri și cosmetice, Nest Fragrances.

La început a creat câteva arome pentru interior pentru ea și familia ei. Acestă pasiune pentru parfumuri s-a extins însă destul de repede. Produsele atrag atenția prin culoare și opulență.

Ambalajele arată impecabil, se potrivesc perfect cu produsul de lux. Aromele pentru casă sunt inconfundabile. Găsim parfumuri, bețigașe și lumânări parfumate, acestea fiind inima colecției.

Nest travel size

După aceste home scents, au răsărit și spactaculoasele parfumuri pentru femei. Mirosurile sunt exotice, dramatice, perfecte pentru orice femeie care se respectă. Acestea te conectează la natură și la aromele exterioare.

Sunkissed Hibiscus

Sunt mirosuri feminine cu nume puternice precum Sunkissed Hibiscus, care mă duce cu gândul la un apus pe o plajă exotică, într-o atmosferă privată. Wisteria Blue sau Black Tulip au un aer misterios și mirosul este unul exclusivist. Toate aromele se găsesc și în variante mici de travel, astfel că poți să le iei cu tine oriunde.

Wisteria Blue
Black Tulip

În urma succesului, Laura a lansat și o colecție de cosmetice. Dintr-o baie nu poate să lipsescă și gelul de duș sau crema de corp. Astfel, sunt complete toate produsele necesare într-o casă.

Gel de duș Nest

Mirosul unei case este la fel de important precum accesoriile, adică fac perechea perfectă. Eu sper, că o să vă lăsați lumea elegant înmiresmată de Nest Fragrances!