Posted on
Crispy Strips Nepicanți

Săptămâna trecută am testat noul meniu de la KFC: Crispy Strips Nepicanți. Sunt foarte încântată și chiar mă gândeam la cât de bine te face să te simți o mâncare bună sau orice lucru mărunt. Întotdeuna am fost fană KFC și am rămas în continuare.

Fără aceste mici plăceri, chiar cred că nu am avea așa o viață frumoasă, cel puțin eu. Imi place să îmi ofer mie câte o mică plăcere, chiar dacă e una vinovată. Sunt destul de pretențioasă în ceea ce privește mâncarea, dar cu timpul gusturile se educă.

Dar acest meniu, nu putea fi mai bun de atât. Este un meniu bogat, cu faimoșii Crispy Strips Nepicanți, lângă o porție de cartofi, un sos și o băutura răcoritoare. Cum să nu îți placă așa ceva?

Meniu Crispy Strips Nepicanți

În seara asta, că este deja vineri, e cea mai bună ocazie să ieși în oraș și să testezi meniul. Cu siguranță o să îți placă! De-a lungul timpului am încecat tot felul de variante de meniuri, (ocazional, bineînțeles) dar tot Crispy Strips mi-au plăcut cel mai mult. Eu de obicei mănânc picant, dar acești Strips sunt foarte buni și nepicanți.

Nu încurajez mâncarea de tip fast-food, însă KFC măcar are carne adevărată și un gust extraordinar, care merită savurat din când în când. Știu că nu ai chef de gătit tot timpul, așa că un meniu rapid de Crispy Strips Nepicanți este binevenit. Pentru mine KFC a fost tot timpul o plăcere.

Iți vine să crezi că deja sunt de 20 de ani în România? Când a trecut așa de repede timpul? Îmi amintesc primele dăți când am mâncat un KFC, pentru mine era cel mai delicios pui.

Nu cred că micile pofte trebuie ignorate, mai ales pofte de KFC. Încearcă noul meniu de Crispy Strips Nepicanți chiar weekendul acesta! Enjoy!

Hope you’ve all been having a lovely week!