Posted on
Nina Campbell

O altă personalitate de excepție este designerul Nina Campbell. Trecută de vârsta de 70 de ani, Nina are un stil rafinat și fantastic. În viziunea ei toate încăperile trebuie să fie un fel de paradis departe de viața de zi cu zi.

“Heaven away from the hassle of everyday life”, ea face ca toate spațiile să fie intime și private. Și cine are nevoie de altceva, când după o zi grea, ai un spațiu relaxant unde să te retragi? Băile create de ea, arată de parcă ar fi un spa. Toată lumea are nevoie de un spa, chiar în propria casă.

Spa Bathroom

Toate colțurile și camerele ei sunt luxoase. Fiecare cameră este luminoasă, cu tonuri pastelate. Nina produce și foarte multe materiale și wallpapers cu diferite accesorii. Acestea dau eleganța spațiilor.

materiale Nina Campbell

Foarte important pentru ea, este mirosul camerelor, pe care din păcate noi nu îl putem simți. Designerul are un miros pentru fiecare spațiu în parte. Fiecare cameră, chiar și băile, au o lumânare parfumată, a cărui miros se potrivește design-ului, după imaginația Ninei.

Nina's Bedroom

Chiar dacă are o vârstă înaintată, Nina are un suflet tânăr și un stil modern. Este un om cu o viziune îndreptată spre viitor. Cei care trăiesc în case decorate de ea, sunt oameni foarte norocoși.

Nina's design