Posted on
Not Cancelled

Sunt câteva lucruri, care au fost anulate sau amânate în ultimul an și jumătate. De multe ori am văzut Cancelled pe majoritatea afișelor. Evenimentele, piesele de teatru, artiștii sau chiar și locurile de muncă au fost anulate.

Unii sau unele nu mai există, pentru că nu au putut supraviețui, alții sau altele au luat o pauză lungă. Toți oamenii ăștia, care lucrează în entertainment au fost anulați. Protecția este bună, dar când este exagerată face mai mult rău.

Entertainment-ul este un domeniu vast, competitiv, cu multă presiune, astfel încât nu toți reușesc să reziste luni întregi cu ușile închise. Iar ultimii doi ani au fost pentru toți grei. Dar iată că am revenit ușor la o viață mai animată. (Între noi fie vorba ,a mea era animată și în pandemie)

Mi-am dat seama cât de mult mi-a lipsit o petrecere advărată când am ajuns la prima de anul acesta. Acum sunt cu ochii pe evenimentele verii și thank God sunt o mulțime. Iată că avem câteva event-uri cool chiar din primul weekend al lunii iulie.

Pe 3 iulie, sâmbătă după-masa cei de la Hip Hop Takeovers vin la Cluj cu petrecerea Well Traveled. Lacul Tarnița găzduiește petreceri pe ponton aproape în fiecare weekend. Dealul Feleacului este plin de vineri până duminică la apus.

Cabanele răsună dintre munți, care mai de care mai tare. Cei de la Gaia au promis o super petrecere de Bairam Indecent. La începutul lunii august Electric Castle organizează un festival atipic, dar foarte interesant în diferite locații.

Untold își așteaptă petrecăreții în septembrie. Saga Festival le face concurență… și lista poate continua. Aștept cu emoție toate evenimentele și petrecerile din această vară.

Mă bucur foarte mult să văd oamenii zâmbitori, orașele animate și agitate. Îmi plac momentele de pregătire, agitație și emoție dinaintea fiecărui eveniment. Cât de frumos este când vara îți aduni gașca și mergeți împreună să vă distrați și să adunați alte și alte amintiri?

Am senzația că această vară se anunță explozivă. Mergeți la petreceri, ieșiți peste tot, pentru că we are NOT cancelled!