Posted on
Nomade by Chloe

It’s an early birthday gift. De la mine pentru mine. În fiecare an, îmi fac diferite cadouri cu diferite ocazii, ziua de naștere, sărbători, chiar și de Ziua Copilului :))

Este o formă de a-mi mulțumi mie pentru tot ce fac pentru mine și nu numai. Îmi mulțumesc pentru toate reușitele și eșecurile. Pentru răbdare, curaj, vulerabilitate și tot ceea ce reușesc să transform și să duc la bun-sfârșit.

Prefer viața intensă, diversitatea, nebunia, gălăgia. Datorită mie am parte de toate acestea și de tot ceea ce îmi doresc. Mă bucur că am realizat acest lucru.

Disclosure: This article may contain affiliate links. When you click these links, I may get a small commission. It won’t cost you anything, but it helps me to run this site. I only promote products and services that I think are great.

Ador parfumurile, dacă aș putea le-aș lua pe toate. Anul acesta am ales pentru cadou noua creație olfactivă Chloe Nomade Eau de Parfum.

The new Chloe fragrance

De obicei sunt mai atrasă de cele de nișă. Însă la Nomade a fost ceva ce m-a atras spre el de data aceasta. Poate numele, care mă duce cu gândul la călătorii și aventură, poate notele intense care trezesc simțurile.

Mirosul acest parfum, parcă îmi amplifică curajul și dorința de a mă arunca în necunoscut. Cred că m-a atras acest parfum și pentru că poartă semnătura parfumierului Quentin Bisch. Maestrul care are la activ 60 de arome create.

Diferite brand-uri mari de la Bottega Veneta la Zadig&Voltaire, Ex Nihilo, YSL și mulți alții au mers pe mâna (nasul) lui și au cunoscut un succes uriaș. Chloe are la activ cinci arome semnate de Bisch și toate sunt geniale.

Chloe flatlay

Nomade este un parfum lemnos, dar nu orice lemn, ci un lemn proaspăt și finuț. Toate parfumurile lemnoase să vină la mine! Chiar și cele pentru bărbați!

Răsare și genul chypre, care vine din numele franțuzesc pentru insula Cipru și semnifică un acord compus din note de citrice. Parfumul este îmbogățit și cu arome fructate. Adică un lemn șlefuit fin cu un miros de fresh, egal o cabană la munte. 🙂

Notele de bază cu lemn de santal și mosc sunt cele care rămân chiar și după o ploaie zdravănă de la munte. Acestea sunt puse în valoare de senzualitatea florilor precum frezie, iasomie și trandafir. Mirosul acela fresh de după ploaia de la munte…scoți capul afară din cabană și îți umpli plămânii full cu acesta.

Suculentele note de corcodușe și portocale îmi aduc aminte de copilărie și deja mi se strânge gura. Mai adăugăm și notele puternice de lămâie și bergamot…acest parfum îți lasă gura apă.