Posted on
Source: Pinterest

Săptămânile Modei din acest an, s-au desfășurat normal în toate marile capitale, în ciuda apariției Covid-19. La Londra a atras atenția un nou designer, care se spune că va revoluționa sezonul toamnă-iarnă 2020. Am ales să scriu despre tânărul (are doar 30 de ani), talentatul și adoratul Richard Quinn, pentru că face artă în adervăratul sens al cuvântului.

Are un stil extravagant, elegant, cu foarte multe flori, strasuri și culori vii. Pentru prezentarea show-ului de anul acesta, Quinn a construit o casă imensă cu camere cu pereți tapetați cu materialele rochiilor sale.

Source: Pinterest

Aceste rochii superbe sunt aproape haute couture, zic aproape pentru că imprimeurile sunt concepute și realizate de el însuși.

În prezentare găsim și ținute masculine, acoperite cu multe strasuri, prea feminizate, în opinia mea, însă designer-ul a declarat că și-a dorit ca aceste ținute masculine să fie făcute sexy. Gusturile diferă, întotdeauna! 🙂 Ținutele feminine însă, sunt extraordinare, cu detalii flamboaiante, rochii feminine, culori puternice iar o parte dintre ele sunt acoperite de cristale cu mesajul “God Save the Queen”. Mi-a plăcut foarte mult abordarea acestui designer, a adus ceva nou, diferit și original în modă. Show-ul lui a fost un adevărat spectacol vizual, care nu vrei să se termine niciodată.

Take a look here.