Posted on
Tratamentul Wella Elements

Săptămâna trecută am testat noua mască de păr de la Wella Elements. Este vorba de un tratament de tip mască pentru părul gras și scalp sensibil, care promite numai lucruri frumoase. Așa că am mers la salonul Caracter din Cluj-Napoca, unde Ioana m-a răsfățat puțin.

Tratamentul Wella Elements este foarte simplu de făcut. Se aplică masca pe părul nespălat la rădăcină, pe întreg scalpul (eu am avut părul nespălat de o săptămână). Sunt o mare fană a măștilor, așa că mi-a plăcut acest pas.

Primul efect a fost cel de răcorire, refreshment, însă nu acel rece mentol. Ceva clean and smooth. Acest lucru m-a cucerit din prima. Am stat câteva minute cu masca, după care părul a fost spălat și coafat în mod normal.

Acest tratament este special pentru părul cu tendință de îngrășare. Eu am un păr fin, uscat la vârfuri și cu un scalp sensibil, ușor iritabil. Complicat, nici nu știu cum să îl descriu…

Această mască este cea mai bună, pe care am testat-o până acum, pentru un astfel de tip de păr. Chiar absoarbe sebumul, astfel că din păr gras, poți să ai un păr normal mai multe zile la rând. De obicei, părul fin se îngrașă a doua zi după spălare.

După tratamentul Wella Elements, am avut nevoie de spălare după 5 zile. Chiar am simțit efectele acestei măști, am simțit că în sfârșit am un păr curat și normal mai multe zile la rând. Părul meu a rezistat cinci zile fără șampon uscat, fără elastic și fără niciun retuș.

Masca Wella Elements

Acest tratament chiar face diferența. Așa că mulțumesc fetelor de la Caracter, că am avut ocazia să descopăr la voi acest serviciu! Mulțumesc Ioana pentru părul frumos și look-ul fresh. Cât de bine arată acest styling?

Sunt o fană a serviciilor voastre și o să revin pentru alte minunății. Toate detaliile despre acest tratament minune, le găsiți la salon Caracter sau pe pagina lor de Instagram @caracter_atelier_de_frumusete.

Have a lovely weekend!