Posted on
O cafea?

Când este cel mai bun moment pentru o cafea? Oricând! De ce oare cafeaua, a devenit o băutură așa celebră? Este chiar un simbol al întâlnirilor.

Pentru mine cafeaua este momentul relaxării. Iar cafeaua de dimineață este un moment bun să te relaxezi, să îți începi ziua cu o scurtă relaxare. Practic noi chiar asta facem. În ceașca aia de cafea se pot afla multe lucruri, acolo este un amestec de dorințe, gânduri, emoții, vise, speranțe.

Toate puse împreună, rezultă momentul nostru de a acționa, de a plănui, de a schița următoarele mișcări. Acele momente de la cafea nu se compară cu nimic. Chiar și cei care nu beau cafea, zic că ies la o cafea. Tot pentru acele momente de reflecție, povești sau relaxare.

Putem spune că această băutură aduce oamenii împreună și creează conexiuni. Cumva, de aceea a devenit această băutură așa faimoasă și așa apreciată. Se consumă de la mic dejun și chiar până seara. Nu excludem nici cocktail-urile pe bază de cafea.

Această băutură ne aduce un pic din toate: energie, relaxare, conexiune cu ceilalți. Cafeaua transformă și locul în care este consumată. Acel loc devine un loc primitor. Iar posibilitățile născute lângă o cafea devin parte din viața noastră.

Câte proiecte, relații, povești, revelații s-au născut la o cafea? În același timp acel moment poate fi ca o evadare din rutină și din stres. Eu recunosc, îmi plac mult acele momente de la o cafea. Atât cele de conexiune cu ceilalți, cât și cele cu mine însămi.

În aceste momente se întâmplă multe, se pun lucruri cap la cap, încep planuri pas cu pas, pe o săptămână, pe o lună și așa mai departe. Multe lucruri se întâmplă la o simplă cafea. Ce înseamnă pentru tine o cafea? Ce îți aduc acele momente și cu cine le împarți?