Posted on
O vară colorată cu Vanish

De multe ori hainele mele își pierd culorile. Am experimentat cu tot felul de detergenți, leacuri băbești pentru albire, cu oțet, cu lamâie, cu bicarbonat și altele. Toate sunt povești. Vara asta am descoperit noile formule concentrate de la Vanish , așa că am o vară colorată cu Vanish.

Fomule noi Vanish

Aceste produse de la Vanish sunt cele mai performante de pe piață, din tot ce am încercat până acum. Nu am facut nimic special, doar am pus la spălat hainele și pe lângă detergentul obișnuit am adăugat noul format concentrat pentru haine colorate și nimic altceva. Hainele mele și-au recăpătat culorile. Acest gel concentrat scoate petele dificile, chiar și cele uscate și redă culoarea vie hainelor.

Vanish gel concentrat

La hainele albe am fost puțin sceptică, având în vedere că aveam hainele pătate cu cafea, vin roșu, fond de ten și ruj. Frumoasă combinație, nu-i așa? Ce să vezi că gelul pentru haine albe chiar a scos toate aceste pete dificile. Albul a devenit din nou strălucitor iar eu foarte fericită.

Vanish haine albe

Nu credeam că o să găsesc vreodată o formulă care să redea albul strălucitor și să scap de tricourile și cămășile gri sau crem. Aceste geluri chiar curăță excelent toate materialele, indiferent de textura lor. Și nu trebuie să depui niciun efort, doar adaugi la spalare gelul împreună cu detergentul obișnuit. Dacă ești sceptic și ai o pată mai dificilă, pune gelul direct pe pată.

Vanish Oxi Action

Mai există și două variante sub formă de pudră. Știm că pudrele sunt mai dure și pot să rupă materialele, dar cu Vanish nu este cazul. Am încercat și pudrele pe pete, am lasat hainele la înmuiat și am frecat materialul să văd dacă se subțiează, însă nu a fost așa. Petele au dispărut mult mai repede, chiar și cele mai vechi.

Pudre Vanish

Mă bucur tare mult că am descoperit aceste geluri și pudre. Acum pot purta culori adevărate toată vara. Și mă bucur că nu o să mai am deloc haine spălăcite. Să avem o vară colorată cu Vanish!

culori vii cu Vanish

#BUZZVanish #VanishLaFiecareSpălare #VanishGel #FormatNOU #FormulăConcentrată