Posted on
Source: Pinterest

Sfârșitul anilor 60′. Este epoca de aur a cinematografiei americane. Cine altcineva putea să o redea mai bine decât Quentin Tarantino?

Disclosure: This article may contain affiliate links. When you click these links, I may get a small commission. It won’t cost you anything, but it helps me to run this site. I only promote products and services that I think are great.

Filmul a ajuns și la Cannes anul acesta. Distribuția filmului este una cu adevărat surprinzătoare, doi actori foarte celebri, două legende jucând împreună.

Unul este Leonardo DiCaprio, în rolul unui actor faimos cu o carieră care apune încet.

Celălalt este Brad Pitt, în rolul cascadorului, care din când în când joacă dublura lui Leo. Povestea filmului este construită în stilul specific Tarantino, cu scene foarte diferite una de cealaltă, aparent fără nici o legătură între ele, cu suspans îndelungat și un sfârșit tragicomic, bineînțeles. Cum altfel?

Ambii actori încearcă să își găsească joburi mai bune în această industrie mereu schimbătoare și pe care nu o mai recunosc nici ei.

Din film nu lipsesc femeile frumoase, drogurile și bătăile frumos regizate de Tarantino.

Brad Pitt joacă fenomenal, a fost premiat cu un Oscar pentru acest rol.

Este bărbatul pe care nimic nu îl doboară. Chiar dacă este un film lung, două ore și jumătate, Tarantino nu te lasă să pleci din fața ecranului. Îmi aduce aminte de Pulp Fiction, însă nu este la fel de reușit din punctul meu de vedere.

Filmul poate fi văzut pe HBO GO. Just relax and have fun!

2 Replies to “Once Upon a Time… in Hollywood”

Comments are closed.