Posted on
orgasmul femeii

Aud destul de des că orgasmul feminin este tot mai rar. În cultura noastră acest subiect este încă tabu, iar femeile care vorbesc deschis despre asta și mai ales cele care și simt cu regularitate sunt ciudate, nelalocul lor, ușuratice și multe altele. Sunt niște ființe care nu se supun normei, sunt neînțelese și sunt etichetate chiar nebune. De asta nu se vorbește despre orgasmul femeii.

Poate o să fiu și eu etichetată sau poate nu, dar asta nici nu contează. Ceea ce contează este că și femeile au dreptul să simtă orgasmul și să vorbească despre asta. Este un subiect prea puțin atins și dezbătut, pentru că după cum știm femeile mai demult nu aveau dreptul la plăcere. A fost nevoie să treacă mult timp pentru a le recunoaște acest drept.

Ele erau doar mame, casnice, slugi chiar. Așa au apărut inhibițiile și despre orgasm se vorbește rar și se simte la fel de rar. Mai demult bărbatul era cel important, femeia era interiorizată și tăcută, ceea ce s-a transmis până în zilele noastre. Și de aici încep frustrările.

Femeile care au orgasm și vorbesc despre asta, fascinează și deranjează în același timp, pentru că acest subiect este unul vag și misterios. Ia uită-te în interiorul tău acum când citești aceste rânduri și fii atentă la ce emoții te încearcă. Din fericire sunt și oameni care acceptă aceste femei și bărbați care sunt bucuroși de plăcerile lor (plăcerile femeilor). Așadar doamnelor, ce este de făcut?

Te încurajez să simți, să te bucuri, să cauți orgasmul indiferent de părerile celor din jur. Și chiar să vorbești despre asta. Poate multe femei așteaptă o părere de la tine, doresc să schimbe o vorbă, să împărtășească experiențe. Orgasmul femeii este la fel de important ca cel al bărbatului și fiecare persoană indiferent de sex, are dreptul la plăcere.