Posted on
orgasmul și spiritualitatea

Te întrebi care e legătura. Ai zice că nu are legătură una cu alta. Ba da, are! Orgasmul și spiritualitatea sunt strâns legate și au extrem de multe asemănări și beneficii.

Amândouă vindecă, atât sufletul cât și corpul. S-ar putea să nu fi experimentat aceste două concepte împreună. Dacă nu, ar fi cazul să îți îndrepți atenția către acestea. Nu e de plâns, nu e de râs.

Este o treabă extrem de serioasă. Reprimarea sexualității este împotriva firii, avem o responsabilitate să ne respectăm sexualitatea pentru că altfel nu ne onorăm viața din care am venit. Este greu de digerat acest lucru, mai ales când educația a mers împotriva explorării sexualității. Însă nu este târziu niciodată.

Sexualitatea este un lucru sfânt. Și totuși, orgasmul este tabu și un lucru rușinos în societatea noastră. Multe persoane nu vorbesc despre asta niciodată sau chiar renunță la orgasm. Având convingerea că spiritualitatea este sacră iar orgasmul este necurat, nu abordează subiectul și nici acțiunea către aceasta.

Nimic mai greșit! Rezultatul va fi un dezechilibru interior pe toate planurile, atât psihic, cât și fizic, dar și spiritual iar acestea ducând la o suferință de neexplicat. Ca și femeie, ai nevoie să ai răbdare cu tine, să rămâi în energia ta feminină și să te bucuri de proces. Să conștientizezi că orgasmul și spiritualitatea sunt sacre amândouă.

Sexualitatea sacră, orgasmul este o stare de a fi, nu de a face! Această idee are nevoie de înțelegere și integrare. Iar pentru “a fi” ai nevoie să rămâi în prezent, să nu te mai gândești la viitor, să accepți ideea orgasmului ca fiind sacru. De acolo izvorăște viața!

Ai nevoie să te relaxezi, să îți accepți coprul, să îți deschizi mintea și sufletul. Și să uiți de tot ce ai auzit și învățat despre asta. Adoptă o energie bună care să se miște liber în tine. Doar încearcă!

Este cea mai mare energie care poate crea viața! Share that energy!