Posted on
Palm beach Pool

Azi facem o vizită în locuri calde și tropicale. Nu mă pot sătura de aceste case, cu atâtea culori frumoase. Îmi atrage atenția arhitectura, interioarele, grădinile, terasele, toate sunt superbe și stylish.

Această casă este în Palm Beach, cu un stil glam, post modern și boem în același timp. Ne oferă o doză mare de stil. Actualii proprietari au renovat recent casa, dându-i confort, un aer fresh și colorat.

beach office

Au angajat arhitect, designer de interior și de exterior pentru grădină, piscină și terasă. Stilul este unul modern, cu elemente colorate, fresh, de vară. Interioarele sunt confortabile și scăldate în lumină.

Partea mea preferată este terasa cu piscină. Este o zonă relaxantă și intimă. Biroul are un aer puternic tropical și vesel, cu tablouri cu verdeață și flamingo. Așa să mergi la birou în fiecare zi.

Beach house bedroom

Dormitorul are culoarea apei, cu mult alb și multă lumină, este o cameră foarte primitoare. Baia este înflorată ca un paradis. Aici se împletesc mai multe stiluri, oglinda cu bambus și florile dau un summer vibe, în timp ce partea de jos și chiuveta sunt în stil francez din sec. 19.

beach bathroom

În fiecare încăpere este ceva exotic, chiar și în bucatarie sunt obiecte de ratan împletit. După aceste poze, simți că ai avut o mică vacanță cu stil.

Beach house kitchen