Posted on

Hey everyone!

Încet-încet s-a încălzit afară, cu această ocazie sper ca și în interior să ne încălzim măcar puțin și odată cu vara să ne deschidem și noi sufletele. Să lăsăm hainele groase în dulap, să uităm grijile după apus pe undeva pe străduțe înguste și întunecate, cu un pahar de vin aproape și cu mâinile între… iar ziua să ieșim în parcuri înflorite. (asta am vrut să scriu de fapt 😛 )

Ținutele devin tot mai colorate, culorile mai deschise, materialele mai subțiri, hainele mai puține, fustele mai scurte și pielea mai închisă. That’s what I like! Culorile pastel sunt iar în trend, profită de acest motiv și ia-ți ceva pastel. Un roz deschis, verde, piersică, nude, orice aduce bună dispoziție și un summer mood.

Suntem în 2020 și poți să te îmbraci în roz din cap până în picioare, dacă așa ai chef. Mă refer la roz pastel, să nu mă înțelegi greșit. 🙂 Culorile pastel inspiră zâmbete, calm și un look fresh. Pentru mine contează foarte mult ținuta, chiar dacă sunt în casă (pozele cu mine sunt din carantină, florile sunt proaspete, de azi 😛 ).

Culoarea roz pastel de exemplu îmi inspiră gingășie, puritate, emoții din copilărie. Nu-i așa că unele haine ne aduc aminte de copilărie? Ia-ți o salopetă roz pastel (în filmul meu cu pantaloni, nu cu fustă) și fă-i o bucurie copilului interior. Măcar din când în când adu-ți aminte de el!