Posted on
Patina farm house

Azi vă aduc o locație superbă, respectiv casa de la țară sau ferma lui Brooke și Steve Gianetti, frumoasa Patina Farm. Într-un spațiu idilic, casa este foarte fotogenică, așa că mi-a fost greu să aleg doar câteva poze. Aici sunt însă cele mai reperezentative poze pentru stilul Patina Farm.

Patina exterior

Casa este una transparentă, cu multe ferestre largi, idee ce îi aparține lui Brooke. Astfel se vede spațiul imens și verde, care înconjoară chiar și bolta ferestrelor. Mulțumită climei din California, a durat doar un an ca verdeața să acopere pereții casei.

Interiorul este alcătuit dintr-o paletă naturală de culori și foarte multe materiale naturale. Podelele din lemn se îmbină cu pereții de piatră naturală. În fiecare spațiu al casei se găsește lemnul, fie în mobilă, accesorii sau materialele finisajelor. Începând din sufragerie, bucătărie, bibliotecă sau chiar în dormitor găsim elemente din lemn.

Bucătăria Patina
Brooke's Space

Brooke a decorat casa într-un stil fluid și felxibil. Orice obiect se poate muta dintr-o cameră în alta. De exemplu comoda din lemn uzat, poate deveni un bar într-un colț al sufrageriei.

Comodă din lemn uzat
dressing
Baia Patina

Același lemn se găsește și în dormitor, dresing sau chiar în baie. Partea mea preferată este terasa, care arată ca un spațiu liniștitor, cu o priveliște frumoasă. Ar fi mult mai multe de spus și de văzut în această casă, însă poate cu altă ocazie. Patina Farm este o comoară plină cu idei pentru design interior.