Posted on
Designer Paul Poiret

În zilele noastre moda este strâns legată de design interior, hainele și pantofii de decorațiuni, stilul personal de cel de lifestyle. Exact așa a procedat și couturierul Paul Poiret, a legat moda, frumusețea și decorațiunile. Iar acum stilul Paul Poiret is back.

Paul Poiret Book

Paul Poiret a fost un designer care a schimbat cursul modei prin stilul lui inovativ, cu tehnici noi și multă creativitate. A devenit faimos pentru că a scos femeile din incomodul corset. Printre cliente enumerându-se faimoasa Peggy Guggenheim.

Vintage Perfumes

Ceea ce mi-a atras atenția, a fost linia lui de beauty, Rosine, denumită după una dintre ficele lui. Sticlele parfumurilor sunt extrem de elegante. Fiecare sticlă având diferite print-uri și motive pictate sau încrustate.

Rosine Perfume
Vintage Perfume Bottle

Acum aceste parfumuri au revenit în atenția publicului, alături de hainele create de designer. Toate aceste minunății se găsesc în noul showroom din Paris, făcut după vechiul Boutique Rosine. Hopefully, creațiile lui Poiret vor continua să existe iar spiritul designer-ului va continua să trăiască într-o nouă eră.

Paul Poiret Perfumes

Hope you’re having a great week so far!