Posted on

Your personality is the white lace. But what is underneath that white lace?

Știați că partea luminoasă și cea întunecată există în fiecare persoană? Noi suntem și buni și răi. De aceea, dacă îi acceptăm si înțelegem pe cei din jur, astfel vom putea cere să fim acceptați și înțeleși, la rândul nostru.

Oamenii sunt extrem de greu de cunoscut cu adevărat. Asta pentru că poartă măști peste măști, în orice situație sau context al vieții. Măștile acoperă umbra, care reprezintă ceea ce nu credem că suntem.

Cu toate astea, comoara fiecărui om se află în umbra sa. Umbra deține potențialul de a ne face mai puternici. Dar, dacă îți educi această umbră, dacă o descoperi și o recunoști, o îmblânzești și o transformi într-o puternică încredere în sine, tu vei câștiga o calitate.

Vei deveni o persoană mai bună, mai puternică și mai eficientă. Ai transformat umbra în una din părțile tale luminoase. Ai transformat un defect într-o calitate.

Personality

Te invit să îți deschizi mintea și sufletul, pentru a descoperi mai multe despre tine și te asigur că ce vei descoperi te va ajuta mult să te înțelegi și pe tine și să îi înțelegi pe cei din jur. Contactează-mă pentru o ședință individuală de coaching la adresa de e-mail izabella.cete@gmail.com .

Poate simți că nu ești pregătit sau pregătită să îți descoperi această latură, însă adevărul este că niciodată nu o să fi cu adevărat pregătit pentru nimic.

It’s a terrible thing, I think, in life to wait until you’re ready. I have this feeling now that actually no one is ever ready to do anything. There is almost no such thing as ready. There is only now. And you may as well do it now. Generally speaking, now is as good a time as any.

Hugh Laurie

Hope you’re all having a fantastic week so far!