Posted on
plăcerea vindecă

Dacă vrem să fim în fiecare zi mai buni, atunci trebuie să ne vindecăm. Atât fizic, cât și emoțional…mai ales emoțional. Și vreau să îți spun că poate fi destul de simplu, dar foarte greu în același timp. Te poți vindeca de orice, pentru că plăcerea vindecă.

Însă mai întâi ai nevoie să știi de ce să te vindeci mai exact. Gândește-te puțin la nevoile tale și ia-ți timp să răspunzi la următoarele întrebări: Ai stimă de sine scăzută? Ești satisfăcută? Te simți singură? Ești deconectată de tine? Ai un blocaj? Pui bariere între tine și ceilalți? Trăiești foarte mult în minte? Experiențele sexuale trecute au lăsat urme?

Te invit să răspunzi la aceste întrebări, să îți iei cât timp ai nevoie pentru că nu sunt întrebări ușoare. Putem vorbi ore în șir despre bani, cariere, relații, hobby-uri și rutinele noastre și nu vorbim despre ce este mai important, sănătatea noastră emoțională. Experiența umană poate fi extrem de vastă, așa și nevoile noastre. Multe culturi și societăți fac tot posibilul pentru a controla și reprima nevoile oamenilor.

Când vine vorba de plăcere, cei mai mulți oameni simt rușine, iar o persoană plină de frică și rușine este o persoană ușor de controlat de către alții. Nu te-ai născut să fi controlată, să trăiești în frică și să îți reprimi nevoile. Ne putem vindeca prin plăcere, prin conexiunea cu noi, cu Dumnezeu și cu ceilalți oameni. Plăcerea nu este o rușine, ea este viață!

Conectează-ți mintea și corpul și simte plăcere în fiecare zi, în tot ceea ce faci. Fie că e o îmbrățișare, o mângâiere, o vorbă bună, o atingere, acordă-ți plăcere în fiecare zi. Iar prin plăcere, îți vei vindeca rănile trecutului, rănile rămase în corp. Ce zici, e greu?

Tu ai puterea să te vindeci și să te refaci, dăruindu-ți ce îți dorești. Rușinea și frica vor păli în fața plăcerii. Vei avea o altă perspectivă asupra vieții tale și a celorlalți. Vei prețui mai mult tot ce ai în jurul tău.

Chiar și acum, cu tot ce este în ea, viața ta este prețioasă!