Posted on
Plain chic in december

Iarna și-a intrat în drepturi la Cluj. Chiar și așa, trebuie să fim plain chic in december and all winter. Vin sărbătorile, încep evenimentele, adică petrecerile de apartament.

Sezonul seratelor de sufragerie e în toi. Asta nu înseamnă că nu trebuie să ai momente memorabile chiar și în propria sufragerie. Chiar dacă nu sună potrivit, dar trebuie să arăți impecabil.

Pure Royal

Pregătește-ți o tinută elegantă, glamour sau una retro, astfel te vei simți ca la un eveniment adevărat. Niciodată nu știi când și în care apartament apare un prinț contemporan și te invită la un dans modern. De asta nu uita de un parfum seducător, precum Pure Royal, din care poți să îți cumperi unul de zi și unul de seară.

Flori albe

Florile albe sunt acceptate întotdeauna. Fie că le pui în casă sau le oferi cadou gazdei, ele aduc o notă de prospețime în orice anotimp. Mai ales iarna când florile sunt o decorațiune destul de rară în casă.

Cocktail pe baza de cafea

Dacă ești gazdă, surprinde-ți invitații cu o băutură specială făcută de tine, pe bază de cafea. Merge și ziua și noaptea. Lichior, cafea și spumă de lapte…and that is all.

Cine nu ar vrea să aibă căteva nopți magice, simple și elegante? Și ce nu putem avea în condiții de pandemie, ne creăm singuri în spațiul nostru. Locul perfect pentru evenimente stylish, la fel ca anul trecut.

Have a fantastic week!