Posted on
What would you show?

Am observat că presa, are un mod foarte subtil și eficient de a manipula oamenii. Asta se întâmplă de fapt de foarte mult timp, doar că noi ne prindem mai greu. Ascultăm și alegem știrile în baza emoțiilor noastre, după cum ne identificăm fiecare cu evenimentele.

Știrile sunt exagerate, găsim o multitudine de articole scrise de jurnaliști cu foame de bani. Cine plătește mai bine, acela este susținut, se scrie orice pentru el.

În era internetului, toată lumea are o părere și scrie tot ce îi trece prin cap sau tot ce este pus să scrie, absolut fără nici un filtu al moralității. Cei slabi de înger, mușcă momeala. Cred tot ce aud, citesc și astfel acționează ca atare.

Mess of the press

Mare grijă la ce ascultăm și mai ales la ce citim pe internet! Și eu, și tu poți să scrii orice despre oricine. Totuși nu facem asta cu toții. Iar aici se vede diferența…

Toate acțiunile noastre au consecințe, toate postările noastre, pozele, gândurile rămân acolo stocate in raiul sau iadul internetului, până la Judecata de Apoi. Ș-apoi vezi tu…

Te-ai întrebat vreodată dacă s-ar scrie despre tine în presă, ce ai vrea să citești?