Posted on
produse sustenabile

Cu siguranță ai auzit și tu de produse sustenabile. Mai ales în Europa, acest trend este foarte răspândit. Acest concept se aplică la orice fel de produse, consumabile, haine, mobilă chiar materiale din plastic.

Sustenabilitatea este una din valorile pe care companiile le cultivă permanent, pentru care s-au stabilit deja standarede înalte în anii anteriori. Materialele organice fabricate în Europa, majoritatea deja utilizează energii 100% regenerabile, precum energia solară sau eoliană. În zilele noastre moderne, procesul de producție al multor produse are un grad foarte ridicat de digitalizare.

În multe companii nu se mai folosesc chimicale și se folosește mult tehnologia laser. Prețurile pentru aceste produse sustenabile nu sunt mult mai mari decât al produselor normale. Dacă vorbim de produsele exclusiviste sau cele handmade, atunci este altă poveste.

Eu vă încurajez să încercați produsele sustenabile, indiferent care ar fi ele, pentru că poluarea a ajuns deja la un nivel extrem de înalt. Fiecare dintre noi putem să facem ceva în direcția asta. Care sunt pentru tine acele produse sustenabile, cu care reușești să reduci poluarea?