Posted on
Răsfață-te

Ce îți poate reda pofta de viață într-o zi ploioasă de toamnă? Mizează pe un parfum seducător, pe flori în culori puternice sau un dressing plin de accesorii fancy. Astăzi vreau să aduc câteva exemple de mici plăceri care ne pot schimba starea instant.

Miss Dior

Nu este nici un secret faptul că îmi plac foare mult parfumurile, de toate felurile, brandurile sau sexele. Aici Miss Dior se potrivește perfect, aroma florală aduce prospețime în orice zi friguroasă. La acest miros, scena din mintea mea este o zi însorită, într-o grădină plină de flori colorate cu un miros proaspăt. Cam așa miroase acest parfum.

Buchet de flori

Dacă tot veni vorba de flori, un buchet mare de flori în culori puternice schimbă total aspectul unei camere. Dacă își răspândesc și mirosul prin cameră, cu atât mai bine. Și încă un alt lucru care ne poate schimba starea, este un dressing bine organizat, cu accesoriile puse pe culori.

Dressing

So smart, so chic! Lucrurile ordonate, aduc mai multă liniște minții. Mai mult decât atât, de fiecare dată când deschizi ușa, vei avea toate accesoriile la îndemână.

Prosecco

We can live comfortably! Și un alt lucru cu care eu mă răsfăț este binemeritatul pahar de prosecco. Dă-ți voie să savurezi un prosecco bun, de fiecare care dată când ai chef sau nevoie de asta.

Paste

Iarăși mâncarea preferată îți poate aduce o stare bună. În cazul meu, uneori o porție de paste este tot ce am nevoie după o zi încărcată. Nu te priva de ceea ce îți place.

Răsfață-te! Este vorba despre cum îți faci viața și despre lucruri mărunte care ne aduc bucurie. Și nu uita, fiecare zi este o zi potrivită pentru un mic răsfăț.