Posted on
Regime des Fleurs Perfumes

Ea este o fată tânără și este fondatoarea brand-ului Regime des Fleurs. Numele ei este Alia Raza. Cariera ei a început în producția de filme, însă a trecut la parfumuri de lux.

Alia Raza

Regime des Fleurs este un brand unic, care s-a născut în 2014 din pasiunea Aliei pentru parfumuri. Alia a transformat repede acest brand în unul favorit în lumea fashion și industria parfumeriei. În loc să facă filme Alia face arome, pentru că și asta este o formă de artă.

Cacti

Produsele Regime des Fleurs sunt de mai multe categorii. Alia dorește ca fiecare persoană să își găsească ceva în brand-ul ei. Astfel a creat o linie clasică de ape de parfum, lumânările parfumate Artefacts, parfumuri pentru interior și pentru corp Personal and Space și parfumurile artizanale în ediție limitată Fait Main.

Artefacts

De la început și până acum, Regime des Fleurs a ieșit în față cu noutăți, având în același timp inima unui suflet vechi. Parfumurile sunt chic și unice. Începând cu ambalajele, care evocă istorie prin aspectul lor, acestea sunt combinate cu aromele într-un mod foarte creativ. Fiecare sticluță este parcă adusă din Antichitate și proaspăt recondiționată.

Glass Blooms

Acest brand are o colaborare cu fashion icon-ul Cloe Sevigny pentru parfumul Little Flower. Probabil vor urma și alte colaborări cu oameni celebri, Alia fiind apropiată de celebrități prin prisma carierei.

Falling Trees

Parfumurile sunt unisex, așa că sunt cadoul perfect pentru oricine. Bine, nu chiar pentru oricine, doar pentru cine apreciează această formă de artă. Fie că ești pasionată sau nu de parfumuri, site-ul Regime des Fleurs merită o vizionare și puțin din timpul tău!

Cacti Perfume